It never fails..

Den är här igen! Städlusten. Ommöbleringslusten. Röja ur garderoberlusten. Sälja bort på loppislusten. Städa upp på gårdenlusten. Renoverahusetlusten. Nästan all lust som kan uppbringas här i världen och lite till. Och plötsligt blir skriva gradulusten sekundär. Petad åt sidan på det mest retsamma sätt. Den stackars förbigångna lust som nu så länge har fått stå tillbaka medan den bidat sin tid tills den ska få blomma ut igen. Voffor är det på detta viset? Beats me. Men nu ger jag mig inte. Det hjälps inte annat än att bita ihop och stänga ute de övriga intrigerande impulserna som obemärkta försöker nästla sig in i mitt medvetande.

Jag ska sålunda vänligt men bestämt avvisa dem tills tiden är inne för att ohämmat bringa reda i mitt liv. Fast å andra sidan kommer jag högst antagligen att skjuta även dem åt sidan när tiden verkligen är mogen för alla impuser och lustar som strävar till att make-your-home-drägligt-att-leva-i. Jag misstänker sorgligt nog att det inte är organiserandet i sig som är det centrala, utan istället öppningen till att göra något helt annat. Ständigt denna vessla, för att låna Ture Sventons ord.

Nåväl, tillbaka till verkligheten…

kvalitativ forskning

/ Linda 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s