Gofika och fredagskänslor

Här har vi slagit på stort fredagen till ära! Efter en noggrant upplagd räd i vår lokala matvaruaffär drog vi oss för en stund sedan hemåt för att omsorgsfullt gömma undan vårt lager. Det gäller att vara taktisk om man ska ha någonting kvar till kvällen när det egentliga fredagsmyset inleds – alltså gömmer vi det goda och arbetar sedan aktivt för att glömma var vi gömde det. Smarrypinnar i det här fallet. Tyvärr lyckades vi mindre bra idag… Ännu en stund efteråt kom vi båda ihåg var vi gömt dem så nu fattas några pinnar ur lådan. Men bara några.

Vi har dock en plan B: när vi såg vartåt det började barka tog vi det säkra för det osäkra och tillverkade en omgång kokosbollar. Just in case. Så nu får du komma Fredag! Här är vi laddade med både köpegodis och homemade dito. Och om inte vi börjar må illa ikväll – ja då börjar ingen…

 

/ Linda

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s