Alla mammors dag

Idag har vi så firat morsdag. Alla mammors dag. En dag som många ser fram emot medan andra bävar när dagen närmar sig. Eftersom det att få bli mamma tyvärr inte är någon självklarhet. Liksom det heller inte är så att alla ens vill bli mammor, trots att de skulle bli fantastiska sådana.

Så kom ihåg dem alla. De som inte fått barn och de som fått. De som av någon orsak valde bort barn men ändå har en mammas hjärta. Kom ihåg dem för att de finns. För att vi alla, varje dag, kämpar med samma utmaningar. Att ge kärlek, fostra, förmana, stöda och uppmuntra – alla de barn som av olika orsaker finns i vår närhet.

Kom ihåg dem inte bara idag, utan alla dagar.

/ Linda

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s