Two in One – Fröjd och Spänning

Om det här vore reklam publicerad av Loreal eller annat motsvarande hårschampobolag skulle jag ungefär nu kunna konstatera att det gick så lyckligt att jag fick en Two in One! Jag blev invald, något som hade den smått säregna följden att jag under de senaste dagarna känt lika delar fröjd och spänning. Fröjd över att det faktiskt fanns många personer som trodde på mig och ville ge mig sitt förtroende. Spänning inför det faktum att jag under de fyra kommande åren har en hel del att sätta mig in i.

Jag hoppas och tror dock att det kommer att bli bra. Under de senaste decennierna har jag lärt mig om inte mycket, så åtminstone en hel del. På samma sätt har jag också skaffat mig erfarenheter från de mest varierande ställen. Så här i efterhand sett var kanske inte alla mina lärdomar och erfarenheter helt genomtänkta. Ibland inte helt frivilliga heller. Faktum är dock att utan dem skulle jag idag inte vara den jag är. Faktum är också, att ju mer jag lär mig så inser jag hur lite jag egentligen vet. Men det är okej! Ingen kan eller ska kunna allt, utan jag är övertygad om att det viktigaste av allt är viljan att engagera sig och vetskapen om vart man ska vända sig för att ta reda på det man behöver. Har ni tänkt på att de farligaste människorna är de som tror sig redan ha alla svar? Det är de människor som inte längre lyssnar till vad andra har att säga och som därför stänger ute alla alternativ.

Så nu ska jag engagera mig. Och läsa på. Och lyssna till dem som gav mig förtroendet och även till dem som varit med förr. Och ja – jag kommer att göra mitt bästa.

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s