Tack Gud för målartejp

Det finns några saker som man som mor till ett pysselglatt och utklädningsberoende barn inte kan leva utan. Eftersom utrymmet i bloggen är begränsat räknar jag inte upp alla utan går direkt på Numero Uno, favoriternas favorit i kubik: målartejp. Under de senaste åren har vi haft rullar med målartejp strategiskt utplacerade här och var i huset och vi använder det till allt: för att tejpa fast gradbeteckningar, hänga upp skyltar, fixa trasiga leksaker. You name it och lite till. Är den sönder? Vänta, mamma hämtar målartejp! Vill du leka polis som nyss blivit utnämnd till kriminalkommissarie? No problem älskling – mamma har tejpen här!

I det här huset värdesätter vi målartejp och vi är medvetna om att den på riktigt är värd sin vikt i guld. För egen del hyser jag planer om att så småningom ta ett sabbatsår och skriva  den ultimata handboken. Den ska heta 1001 sätt att använda målartejp och alla tillämpningssätt skall nogsamt fotograferas och dokumenteras i vackra och välkomponerade bilder. För tillfället skriver jag ansökningar till diverse fonder och stiftelser i förvissningen om att jag kommer att tilldelas lämplig summa. Vem skulle neka mig det –  när min bok i det närmaste kan betraktas som ett värdefullt bevarande av kulturarv? Jag är nästan helt säker på att utan målartejp stannar det finländska samhället.

Vill du berätta om hur och i vilka syften som just du använder målartejp, så kan du gärna maila mig på linda@utanmalartejpstannarfinland.fi. Alla tips kommer att publiceras i min kommande bok och som belöning får ni tipsare en alldeles egen rulle målartejp. Med denna rulle är ni sedan välkomna att anmäla er till en av mina kommande workshops som arrangeras i samband med boksläpp: ”Målartejp som mammans bästa vän” ”Världen behöver målartejp” eller ”Målartejpa mera”.

Hör av Er!

 

 

 

 

 

 

 

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s