Nästan rakt

Med jämna mellanrum här i livet står man inför uppgifter som kanske går utöver det vanliga. Uppgifter som gör att det darrar till så där lagom i maggropen. Som gör att man kanske tänker till lite extra kring hur man kommer att fixa det. Eller kommer man att fixa det?

Vid såna tillfällen brukar åtminstone jag tänka att det är jätteviktigt att känna sig fin. Jag tror på, att om man känner sig fin så känner man sig säker. Och känner man sig säker så är det svårare att rubba en, då funkar nästan vad som helst. Och skulle det  inte funka så gör det ändå inget för man är laid back. Livet fortsätter juh! Alltid.

Själv är jag som mest laid back när jag har nyklippt pannlugg. Oskojat. Ett rakt streck ovanför mina ögonbryn gör att jag kan tackla nästan vad som helst. Tyvärr kan det hela bli lite problematiskt när man med kort varsel inte har tillgång till en frissa som kan åstadkomma det där raka strecket. Då blir det inte … rakt, liksom. Mera som ett open statement kring det att rakt är relativt, men det kan jag väl kanske stå för

För finns det någon här i världen som har ett lika snett streck ovanför ögonbrynen som jag? Nej, tänkte väl det. Vilket innebär att det kommer att gå bra.

Det är jag nästan säker på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s