Perspektiv

IMG_20160726_211426

Egentligen rör det sig kanske om perspektiv. Om vår växande oförmåga att vrida och vända på saker och ting. Om ovanan att alltför lätt köpa de argument som i raka led radas upp framför oss och våra fötter. Och det att vi i jakt på eventuella alternativ, alltmer drar oss för att se bakom eller under argumenten. Vi har tillåtit oss att bli bekväma.

Det vi då ofta förbiser, är att solen faktiskt inte bara skiner ovanpå eller bredvid bron – utan också under den. Det beror bara på var du själv befinner dig och vart du är beredd att bege dig. Igår till exempel, en sen kväll i juli. Då skulle jag ha gjort vad som helst för att få fortsätta min båtresa ut i världen. För att fortsättningsvis och med nya ögon få betrakta den.

I annat perspektiv.

/ Linda

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s