Mer än en kaffekopp

kaffekopp

Ni kanske tror att det här rätt och slätt är en kaffekopp? Då kan jag upplysa er om att så inte är fallet. Det är mer än så. På bilden ser ni dels en bit av min barndom under vilken mina föräldrar drack kaffe ur koppar från Arabias motsvarande serie i gult. Ni ser även en glimt av den tjohoo-känsla jag igår upplevde när jag på mitt favoritloppis lokaliserade koppen. Och som om det inte vore nog, så ser ni dagen då sonen kom ännu ett steg på vägen till följande färg på sitt karatebälte.

Fatta, allt det i en kopp! Nu tror jag dessutom att jag ska höja insatsen och gå och hälla upp lite kaffe i den…

/ Linda

7 reaktioner till “Mer än en kaffekopp”

  1. Wow! Härligt för dig och er👏 keep up the Good work 😊 och hoppas dagen blir fin kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s