Bloggsamarbete

För att roa mig själv lekte jag med tanken att jag någon gång skulle bli en stor bloggare. Till och med en rik bloggare med massor av företag som skulle göra vad som helst för att få synas på min sida och bland mina texter. Man läser ju här och där hur vissa bloggare får sända till sig paket med kläder, hudvård, snygga prylar och mängder av annat. Så det är alltså tydligen möjligt att företag mitt i allt ser en chans och utnyttjar den till förhoppningsvis alla inblandades fördel.

Men sen fortsatte jag med att utveckla tanken och funderade då kring vilka sådana potentiella företag för min del kunde vara. Något som ledde till  insikten om att det troligen är kört redan från början. Varför? Av olika orsaker gör jag inga dagens outfit (läs: ordinär stil, begränsad budget, skelar med ögonen vid selfies). Jag inreder not so much. Smink, njaa. Frånsett att jag desperat framhäver mina väldigt små blå. Det jag gör är att iaktta och försöka få grepp om allt det här som vi har omkring oss. Sen kör jag gammal Citroén under den tid jag inte försöker få nämnda bil servad.

Så de enda potentiella sponsorer jag i det här läget kan se är väl kanske Citróen, Mekonomen eller Wunderbaum. Gör dom sånt?

/ Linda

11 reaktioner till “Bloggsamarbete”

 1. Man luktar ju å andra sidan alltid gott när Citroënen skall servas på mekonomen 😂

  1. Absolut 🙂 fast egentligen har jag min egen mekonom hemma så kanske det är kört också där? Men reservdelar behövs ju! Och det är aldrig fel att lukta gott!

  1. Japp – livet är ju en enda stor gåta! Mitt i allt ringer Citroén på dörren (eller mejlar då kanske…)
   🙂

 2. Kul inlägg! Har också funderat i de banorna- men jag vet inte! Man får vara glad att någon hittar en överhuvudtaget!
  Ha en fin lillelördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s