Att fylla elva år

tardisHär står den tolfte doktorn utanför sin TARDIS och väntar snällt på någon. Men innan han kom så här långt och blev ihopbyggd , hade ett barn i min närhet i sin tur under ett antal månader väntat på nämnde doktor. Eller åtminstone till sin födelsedag hett önskat sig nummer 12 och hans blue box.

Ni som någon gång sett på Doctor Who minns kanske att the TARDIS is bigger on the inside. Faktum är att den är oändlig innanför dessa till synes oansenliga blå väggar. Precis så kunde man tänka sig med det mänskliga hjärtat som ibland rymmer mer än man trodde var möjligt. Typ som sådana dagar då människor man tycker väldigt mycket om firar födelsedag och man lyckas träffa mitt i prick när det gäller födelsedagsönskemål. I stunden då man ser att dessa människor blir så glada så att de nästan kryper ur skinnet…

Där och då finns bara hjärta.

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s