En i mängden

legobotniahall

Då jag igår motvilligt utnämndes till Första Legobitssökare – en av de mer utmanande positionerna man kan utnämnas till – passade jag på att göra en installation föreställande undertecknad i den pågående Stormässan i Botniahallen. Ser ni hur jag vinkar där i människomyllret?

Senare insåg jag att samma bild kan gälla för vilken stor och slumpmässigt ihopsatt människosamling som helst. Eller den plats man innehar i ett samhälle där det ibland känns som om alla bara springer förbi och ingen riktigt ser eller hör en. Hur mycket man än vinkar och har sig.

Hallå?

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s