Småspik och annat (o)ätbart

Den här veckan har gått åt till en hel del tankeverksamhet kring de mest varierande ämnen. Igår till exempel upptogs mina tankar av kläder och den förbryllande frågan om varför 90 % av HM:s damkläder består av plagg i storleken XS: äter folk inte mat längre? Och vad äter de i så fall? Tidigare samma dag låg fokus på problematiken kring varför man (jag) ibland envisas med att tvinga sig (mig) själv att göra vissa saker trots att man (jag):

  1. hellre skulle äta småspik
  2. vet att känslan som infinner sig efter att man (jag) utmanat sig (mig) själv slår det mesta

Dessutom är småspik inte bra för magen, det förstår ju till och med jag.

Utöver det har jag inlett och avslutat veckan med döden. En skoningslös och alldeles för tidig sådan. En på något sätt välförtjänt och länge väntad.

Så nu återstår inte annat än att ta helg. Nästa vecka rår vi ändå inte över.

/ Linda

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s