Trött i ögat

Stackars stackars mig som är så trött i ögat… Skulle det inte vara för att sonen har nattgäst skulle jag ha somnat för två timmar, tre minuter och ett halvt ljusår sedan. Istället måste jag nu krampaktigt hålla mig vaken pigg och alert. Eller ja, de två senare får ni glömma. Det är många timmar sedan jag senast var pigg och alert. Det ord som närmast beskriver mig och mitt tillstånd just nu är: vaken. Barely.

Runt omkring mig ritas det och äts popcorn under intensiv och högljudd diskussion. Diskussionsämnena är mer eller mindre minerade och omfattar allt från godaste godiset, raketer och smällare, till vakterna vid Buckingham Palace och färgen på deras vaktkur. Före det har de stått på händer, byggt lego, tittat tv, byggt koja, lekt med hunden, ätit lite mer popcorn och så vidare i evigheters evighet. Inte klokt hur tiden flyger iväg när de har roligt! Det är sådana här gånger man ångrar löftet om att de på lördagskvällar ska få gå senare till sängs. Det vore ju faktiskt lugnare för alla inblandade om de som är under 1,40 lägger sig klockan åtta varje kväll. Men nu är det för sent för det och här sitter jag smågrinig och med grus i ögonen. Jag borde verkligen få gå till sängs nu, jag har ju faktiskt fyllt 40.

Snälla?

 

 

 

 

 

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s