Varde ljus…

När regnet vräker ner och blåsten viner runt knutarna brukar det åtminstone i vår lilla del av världen vara bäst att ta det säkra för det osäkra när det gäller ljustillförseln. Därför har vi precis nu (eller rättare sagt för en liten stund sedan) tänt levande ljus i de flesta rum och därefter strategiskt placerat ut ficklampor. Ifall att. För mig är detta en självklarhet och någonting som jag njutit av ända sedan jag var liten. För min son däremot har det hittills upplevts som lite obehagligt, eftersom han i det längsta vill undvika att tänka på det plötsliga mörker som kan inträda. Det vill säga ända tills för någon vecka sedan då han på loppis spenderade ett mindre antal euron på en GIGANTISK ficklampa.

Med denna ficklampas hjälp kan vi idag lysa upp inte enbart vårt eget hus, utan också hela grannskapet. Om vi vill kan vi nästan till och med konkurrera ut vårt lokala elbolag! Men i så fall måste vi snart investera i nya batterier… Skulle det vara så att ni inte är riktigt lika väl förberedda på eventuella strömavbrott som vi, kan ni gärna maila mig på adressen linda@snuskigtmycketstrom.fi. Förutom detta utomordentligt förmånliga erbjudande har vi ikväll även beredskap att erbjuda hemkokt Oboy made on a vedahällo.

Ni vet var vi finns!

 

 

 

 

God natt,

/ Linda

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s