Lurad!

Neeeeej! Det blir inget vin! Någon har helt kallt lurat mig och istället för en jässats placerat en stickad liten BABYMÖSSA i pafflådan. Hur kan någon göra så här mot mig? Fatta vilken besvikelse – nu måste jag ju KÖPA 25 liter vin! Och hur dyrt blir inte det? Jag VISSTE att jag inte skulle ha litat på en skara där majoriteten av församlingen utgjordes av kvinnor i åldern 60+. Mark my words: du skall alltid vara på din vakt när du möter en äldre kvinna. Alltid. Vänd aldrig ryggen mot henne. Köp inga lotter ur hennes hand.

Men ändå… lite måste jag ju skratta. Hur kommer man överhuvudtaget på tanken att smuggla ner en liten perfekt stickad babymössa i en låda som tidigare innehållit det mesta man behöver för att tillverka vin? Hur tänkte hon där? Jag är nästan säker på att hon var ganska nöjd när hon kom på idén och jag kan nästan tänka mig att hon småskrattade för sig själv medan hon föreställde sig den lyckliga vinnarens min. Så outsägligt listigt! Så otroligt 60+ Hon hade till och med slagit in paketet i presentpapper! Allt för att förhöja effekten. Men vänta bara! Nästa gång det drar ihop sig till lotteri ska den vithåriga maffian få tillbaka med samma mynt. Ge mig bara 20 år att vidareutveckla mitt sinne för humor så ska jag minsann visa vem som kan vara listig! Skrattar bäst som skrattar sist…

 

 

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s