Brad is single

Två nanosekunder efter att Brads skilsmässa från ms Jolie blivit offentlig, kränger Norwegian billiga flygresor till Los Angeles: Brad is single! ropar de flygande norrmännen ut. Jag menar: som om han inte skulle ha tillräckligt att tänka på från förr? Typ hur dom ska fixa till det bäst med alla barnen. Vem som ska ha vilket hus. Vem som måste ta alla fula prydnadssaker dom fått under åren. Allt sånt. Han kommer absolut inte att ha tid att värja sig från en mängd trånande unga kvinnor (och eventuellt män) som kommit över billiga flygbiljetter. Han är preoccupied så det bara smäller om det.

Ändå fattar jag ju att det helt enkelt är fråga om smart marknadsföring, jag gör ju det. Men om vi nu tänker marknadsföring, så vill jag här passa på att ställa frågan varför dom som lockbete valde Brad och inte Angelina? Va? Är det för att kvinnor betraktas som mer tanklösa varelser, att det är fullt möjligt att dom blint kastar sig iväg over there bara för att Brad spankulerar omkring där alldeles fri och ledig? Eller är det för att dom tror att Brad är lättare köpt än Angelina? Att han faller för idén om norska valkyrior som stormar över Atlanten för att lägga en svalkande hand på hans panna?

Fast jag förstår ju att man inte tänkte så långt, inte analyserade. Utan man ville kränga biljetter. Man hittade en catchig slogan. Punkt. Det är väl bara jag som krånglar till det.

Som vanligt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s