Ensam hund söker…

De senaste dagarna har varit enormt tunga för vår fyrfotade och vansinnigt envise halvterrier. För att inte tala om hur tunga de har varit för matte och resten av invånarna på holmen, såväl två- som fyrfotade. I vår närhet löper nämligen ett antal hundar. Det är mycket möjligt att det är bara en, men av vårt lilla djurs beteende verkar det vara hundra-en. And counting.

För en liten hund med mycket attityd och ett enormt stort ego är det otroligt tufft att dagligen utsättas för alla dessa dofter av villiga hundfröknar. Och för en hund som är fullt övertygad om att han är en dobermann förnedrande förklädd till en korsning mellan får och pudel, finns det inget mer upprörande än den oförrätt han drabbas av varje gång han går utanför dörren. Här har vi en hund som aldrig någonsin tillåter sig att kompromissa och absolut inte nedlåter sig till att utföra någonting för någon som helst belöning. Sånt förfarande genomskådade han för länge sen och kör istället på vinst och förlust sitt eget race. Och nu, fatta alla brudar som finns där ute! Brudar som trots hans självförtroende och all attityd inte är tillgängliga för honom.

Så med den vansinniges envishet dreglar han av lusta och drar i kopplet medan han skäller åt allt och alla. Enorma mängder av hormoner studsar runt i hans kropp och förvandlar honom till någonting som man helst skulle göra en rattmuff av (mer räcker han väl inte till). Men sånt förfarande är högst antagligen förbjudet i den här delen av världen.

Eftersom det duggar ganska tätt med löptikar vore det mest hund-humana antagligen att kastrera honom. Efter att man själv med nöd och näppe överlevde puberteten vet man ju hur jobbigt det är med alla de känslor som borde få utlopp men mycket sällan (eller aldrig) får. Men om det är ett kirurgiskt ingrepp som han har att se fram emot kanske man skulle unna honom att åtminstone en gång få pröva på dom himmelska höjderna. Läge för en kontaktannons, typ något sånt här?

Ensam hund söker

Liten hund med stor potential söker tillgänglig dito för trevlig samvaro. Här finner du gott självförtroende (vissa skulle kanske säga för gott) och stor beskyddarinstinkt som för dig garanterar en unik upplevelse. Ta chansen, jag är mer än redo!

Svar till sign: ”För het för dig?”

Eller så kör vi helt enkelt rattmuff, vitt är ganska snyggt.

/ Linda

4 reaktioner till “Ensam hund söker…”

  1. Snip snip bara då! 🙂 mycke lättare för hunden sen, många erfarenheter själv 😀 om inte den används till avel så tycker jag att all baby-making stuffs kan klippas ur, oberoende på könet. Operationen kostar ju en del beroende på storleken men med tanke på vad det kostar om man skall göra hälsokoll före ev valpar (höft,armbåge, rygg, ögon, ev skalle, lynne) så är den minimal 🙂

    1. Tack för kommentaren! Det är väl nog den rätta utvägen för honom så att han slipper plågas var och varannan månad. Kostnaden får vi helt enkelt ta, för både hans och vår själsfrid…

      1. Låter klokt! 🙂 åt en hane är ingreppet ändå litet och de brukar snabbt vara sig själva 🙂 ge en krafs åt vovven från den fjantiga hundtoken här 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s