Måste det vara antingen eller?

Jag brukar sällan göra något av alla dessa otaliga och mer eller mindre (o)seriösa tester som finns på Facebook och andra sidor, men idag kände jag mig tillräckligt vågad för att köra igång med ett. Dessutom var jag också lite smånyfiken på resultatet, det vill säga vilken muminkaraktär som jag mest liknar. Skulle det bli Tooticki, Muminpappan eller Stinky? Då jag satte igång var spänningen snudd på olidlig…

Tyvärr vet jag ännu inte något resultat. Och knappast kommer jag någonsin att få klarhet i det hela, eftersom jag inte kom längre än till fråga 1 där man skulle svara på om man är praktisk eller fantasifull. Vad är det för en fråga, kan man inte vara både och?! Eller låt mig omformulera det där: jag ser mig som både och. Praktiskt fantasifull. Och fantasifullt praktisk.

Vilken fantasilös fråga, egentligen.

/ Linda

2 reaktioner till “Måste det vara antingen eller?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s