Jag vet!

Nu går vi mot mörkare tider,  skriver Vasabladet så moraliskt upplyftande (not). I och med att sommarsolståndet har ägt rum så är deras rubrik och påstående helt korrekt, mot det har jag inget att framföra. Men måste dom så obarmhärtigt skriva ut det? När vi inte ens har hunnit fira midsommar. För att inte tala om att vi inte ens hunnit uppleva sommaren på riktigt utan bara några få varma dagar listigt utspridda så att vi som utgör den så kallade mänskligheten inte helt ska ge upp hoppet. Måste dom?

Jag är realist. Och tycker inte att man ska blunda för verkligheten. Men när jag läser rubriken skulle jag bara vilja hålla händerna för ögonen, vildsint stampa i golvet och skrika JAG VET! Men skriv det inte. Och säg det inte. Låt mig få glömma det ännu en tid och förhoppningsvis njuta av det som finns runt om mig just nu. Just här. Även om det vissa dagar är kallt och jävligt så är det ändå ljust och någon slags sommar. Mörkret hinns med, jag lovar.

Men snälla, inte nu. 

/ Linda

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s