Om jag var en matbloggare…

… skulle jag idag ha lagt upp lockande bilder på min hemgjorda lasagne. Medföljda av långa utredningar kring vilka råvaror jag använde. Hur jag gjorde, när jag gjorde det och var. Plus ännu några fler bilder tagna i de mest halsbrytande vinklar och i underbart smickrande ljussättning.

Men nu är jag ju ingen matbloggare varför jag istället helt kallt konstaterar att idag gjorde jag lasagne från SCRATCH! Jag! Och den var så god att jag inte ens ville eller hann ta en bild. No more Knorr, fatta! (även om jag måste tillstå att Knorrs lasagne är fenomenal som snabbval…)

Ni får alltså tro mig på mitt ord. Jag tillredde den. Och den var himmelsk.

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s