Att börja om

Här hade jag tänkt skriva något tankeväckande om hur det är att börja om. Börja om med vadå undrar ni kanske? Jotack, det kan jag väl svara på: med bloggande. Jag är nämligen periodare, bloggperiodare. För några år sedan drabbades jag av ett allvarligt fall av beroende och bloggade snudd på regelbundet. Sen kom jag av mig. Började om igen. Strök en del inlägg. Och… så blev det som det blev.

Nu ska jag alltså börja om. Och kanske det ändå är bäst att bara stilla konstatera att så är läget. Inga pukor och trumpeter. Inga djuplodande tankar om varför i hela friden JUST NU?! Eftersom nu är en så god tid som någon.

Tyvärr kommer jag inte att göra långa inlägg om mat eller matlagning. Inte heller kommer jag att fotografera mat eftersom jag är en så att säga praktisk ätare som satsar på att tugga och svälja, inte fotografera. Inredningsbilder kommer ni inte heller att se så mycket av. Jag har ett hem som jag tycker mycket om och till vilket jag naturligtvis gör inköp – men det är mest för mig själv som jag gör det. När andan faller på så att säga. Vill ni läsa om sånt kan ni vända er till någon annan, det finns många bra att välja på!

Här tänker jag mest högt (eller i textform då förstås, men ni förstår vad jag menar). Om allt och inget. Ibland gör jag mitt bästa för att inte tänka alls och då skriver jag inte heller.

Men ska vi säga så då? Att ni läser om ni inte har något bättre för er?

Tack!

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s