R2 – DogDo

Kreativiteten når verkligen oanade höjder i dessa dagar! För någon timme sedan såg ytterligare en Star Wars-karaktär dagens ljus. The new character är av medelstorlek, fluffigt vit och äter kloner till frukost. We Proudly Present…. R2-DogDo! Den lyckliga tilldragelsen har dock ännu inte marknadsförts inom internationell filmvärld eftersom den ägde rum på den Österbottniska landsbygden av alla ställen. Är det nu eventuellt läge att ringa George Lucas för att undersöka dess framtidsutsikter, möjligheterna till royaltys och andra små detaljer? Kanske ändå bäst att ge det någon dag och på det viset ge vår karaktär en möjlighet att mogna och oss tid att finslipa detaljerna.

Med en bild på R2 – DogDo vill vi nu önska er alla en Glad Valborg!

R2-DogDo

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s