Bön till högre makter

Hej, det är jag igen. Hon som håller på med sitt evighetsprojekt. Minns du att jag lovade skriva färdigt min avhandling om jag bara skulle få en aningens aning liten gnutta inspiration? Fint. Jag är jätteglad och tacksam för att du faktiskt lyssnade till mig och gav mig en liten puff i rätt riktning. Verkligen! Tack. Nu är dock saken den att puffen inte riktigt, hur ska jag säga, föste mig i rätt riktning. Du förstår – jag använde den till något annat. Du vill veta till vad jag använde den? Jo jag startade en … (blogg). Vadå, jag viskar väl inte? En BLOGG! Kan du utveckla vad du menar när du säger oansvarigt och onödigt? Tycker jag inte alls. No way Jose. Jag hade faktiskt en fin tanke bakom förstår du. Håll i dig nu: text föder text. Fatta! Skriver jag mycket här skriver jag också mycket på min avhandling. Så tänkte jag.

Nu har jag bara ett ynka litet problem… Födsloarbetet tar lite längre tid på sig än jag jag hade planerat och därför tänkte jag be om lite assistans. Lite inspiration, till mig? Så lovar jag skriva färdigt avhandlingen…

Tack på förhand!
/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s