Inget som skaver

Bekymmer gnager många av oss om nätterna och en av mina vänner berättade att det är länge sedan hen sovit ordentligt. I huvudet snurrar allt från ämnen och skeenden som är möjliga att påverka till sånt som man längst inne vet att det inte finns så många alternativ till. Man måste helt enkelt följa med, hur ont det än gör.

Jag skulle vilja hjälpa men dessvärre kan jag inte, eftersom nattdemoner i all sin skoningslöshet är högst personliga. Det jag kan är att istället bjuda på motvikt i form av en annan typ av bekymmer. Ska vi säga en slags gåta bestående av flera delar som med fördel kan grunnas på nattetid? Så att man förhoppningsvis kan förtränga de tyngre marorna för en stund.

Betänk detta:

På radion idag berättades att den 5:e maj kommer Palais de Tokyo, ett museum beläget i Paris, att öppna sina dörrar för naturister. Under denna dag är det alltså endast besökare i så att säga hudfärgat som kommer att släppas in. Bra för dem, tänkte jag först, att få betrakta konst utan något som skaver. Men sedan började planeraren i mig fundera över de praktiska detaljerna:

  • måste man också anlända till muséet utan kläder eller klär man av sig vid ytterdörren?
  • var förvarar man sina pengar till inträdet om man anländer naken?
  • var förvarar man sina kläder om man klär av sig efter att man kommit dit?
  • i ryggsäck?
  • eller i klädskåp?
  • har de faktiskt så många klädskåp?
  • är guiden också naken?
  • väktarna?
  • skruvar de upp värmen under naturistdagen eller huttrar alla omkring?
  • får man sätta sig ner någonstans eller vill de att man helst ska stå hela tiden?

Tacksam för svar,

sign

”hur får dom egentligen till det?”

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s