LördagsLäge

lördag

Två av familjens medlemmar hoppade in i bilen och stack iväg till stan för att hälsa på Yoda, Luke & gänget. De två andra familjemedlemmarna uppoffrade sig och stannade hemma. Jättejobbigt att vara hemma när de andra går bio. Verkligen. Så för att fördriva tiden bjuder den ena av oss skamlöst ut sig. Titta bara på honom, beredd att sälja sin själ för några minuters kliande på magen.

Jag förbarmar mig och kliar en stund, men inte för länge, man kan väl inte ta ledigt bara för att det är lördag? På bordet framför mig finns ett glas rött som måste avnjutas. I kylskåpet väntar en Fazers Blå med hela hasselnötter i. Vem ska ta hand om allt det om inte jag? Och om jag gör det så inser  vem som helst med mattehuvud att händerna inte räcker till. Vinglas: en hand. Choklad: en hand. Och med det finns det helt enkelt inte fler händer att ta till.

Å andra sidan … vad är det man brukar säga?

A woman’s gotta do what a woman’s gotta do.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s