Bönhörd

Men kan ni förstå, jag behöver inte klämma fram en hitlåt, skriva en bestseller eller uppfinna något som redan finns! Varför? Jag har ärvt pengar! Och inte vilka pengar som helst utan oljemiljoner från Benin, in the West of Africa. Det vill säga det land där the late Michael Ahlbäck former director of one biggish Oil company tydligen har levt ett behagligt liv innan han beslöt sig för att gå och dö och lämna allt till sin okända släkting i Finland. Hur lyckligt lottad kan en kvinna vara, va?

Allt jag nu behöver göra är mejla en del avgörande uppgifter till advokaten och efter det betalar han ut 8,5 million US dollars till mig. In cash. Hurry, hurry – annars kanske late Michael plötsligt bestämmer sig för att inte ha dött och då blir det ju synd om mig som nästan fick alla miljonerna. Well please stay dead Michael – I sure appreciate the money!

Åh så gulligt det är – när mänskor verkligen anstränger sig för att lura en.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s