Gränslös

IMG_20170718_191037_120 (1)

Eftersom jag kallar henne skorplåda kanske många tror att Citroen Dyane är en mycket liten bil. Och nej, stor är hon verkligen inte, men de dagar när himlen är nästan molnfri så är hon faktiskt en av de största bilarna. För att inte säga den största, eftersom vi då har endast den obegränsade rymden som vårt tak och därför kan lasta in (nästan) hur mycket som helst av livets nödvändigheter.

Som idag, skorplåda lastad med uppblåst (orange, om någon missar det) luftmadrass. Något som desutom är väldigt praktiskt emedan nämnda skorplåda har en ytterst blygsam egenvikt. Om vi av någon orsak kör till sjöss kommer luftmadrassen garanterat att hålla oss flytande, åtminstone tills räddning i någon form uppenbarar sig.

Ibland har jag till och med funderat på om man borde utrusta henne med åror så att vi skulle kunna ta oss en extra liten tur medan vi väntar på att bli räddade. Vore det kanske något? Eventuellt kan det bli svårt att få henne genom den finländska bilbesiktningen med alla de bestämmelser som där måste följas.

Men man måste ju få ha visioner.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s