Färgtänk. Och mänskotänk.

Mamma – varför är det inte okej att kalla någon ”gul” eller ”svart” – fast alla går omkring och kallar vitingarna för vita? Tänk om jag blir offended, det kanske jag blir nästa gång? Varför är vissa färger ”fel” att säga?

Ja vem bestämmer egentligen vilken färg som är rätt och när man ska bli sårad för vad andra säger? Till den frågan utnyttjade vi det sista av dagens hjärnkapacitet. Och medan tankeverksamheten långsamt avtog, vred han upp volymen i bilen till max. Själv blev jag alldeles varm i hjärtat när jag insåg vilken musik han letat fram. Något måste jag  väl ändå ha gjort rätt under de senaste 12 åren när mitt barn lyssnar på ELO utan att jag tvingat dem på honom?

Don´t bring me down.

Imorgon börjar vi om.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s