Dagen gick och jag med den

Fatta vilken bra dag vi fick – jag och min pannlugg! Ingen av oss behövde sträcka sig utanför sina gränser (eller nedanför sina ögonbryn) utan istället fick vi träffa mängder av intressanta mänskor. Lyssna till intressanta tankar. Och mellan varven till och med äta lite gott. Som helhet betraktat ger jag därför dagen fyra pannluggar av fem möjliga.

Orsaken till att dagen den här gången inte får den femte pannluggen är isrelaterad, eller snarare relaterad till bristen på is. En högst avgörande brist som gjorde att ett barn i min närhet inte kunde ta sig hem med hjälp av det fordon som samma barn tagit sig till skolan med. Ett fordon som istället den omtänksamma modern hämtade under kvällens hundpromenad.

Vilket för mig till kvällens fråga: vet ni hur jobbigt det är att med sparkstötting ta sig fram på asfalt? Jättejobbigt, för det går nämligen inte. Man måste bära den. Har man otur (eller ställer till det för sig) har man dessutom en understimulerad hund att samtidigt dirigera så att den inte trasslar in sig i medarna. Eller jagar valfri bil. Hence, den uteblivna pannluggen.

Vill man se positivt på det så kanske jag eventuellt fick någon muskel på köpet. Å andra sidan kan jag lika bra ha dragit på mig en begynnande stroke. Hur det än förhåller sig med den saken så är dagen nu slut.

Och imorgon kommer det en ny. Hurra!

2 reaktioner till “Dagen gick och jag med den”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s