Att bli upptäckt

Helt utan egen förtjänst har jag gått och blivit upptäckt och nu ser det inte bättre ut än att jag ska bli filmstjärna! Höjden på fröjden är att jag inte behöver göra något i gengäld, allra minst agera. Inte ens min portfolio måste jag sända någonstans och det är ju bra, för i och med att jag varken haft modell- eller skådespelarplaner så har jag inte skaffat mig någon sådan. En svart läderportfölj med Korsholm-logo har jag visserligen, men jag tror tyvärr inte att det är den typen av portfolio som efterfrågas i sådana här sammanhang.

Idag känner jag mig alltså verkligen lyckligt lottad. Dessutom måste ju någon som har sett min bild där ute i cyberrymden tycka att jag ser ganska bra ut, och det är ju alltid roligt. Vilket innebär att jag utan att resa någonstans, utan att gå på några som helst auditions och utan skådespelarutbildning kommer att bli berömd. Bra betalt ska jag till och med få. Det enda – och här snackar vi singular – som krävs av mig: är att svara på ett sketet mail. Och om jag gör det får jag 6 MILJONER DOLLAR!

Fatta! Varför har jag år ut och år in knegat på här när Ms Talent Scout på två sekunder blankt berättar för mig att jag är gorgeous! That I have potential! Att jag har vad som krävs för att vara med i en BIG SCREEN MOVIE! Eller ja åtminstone min bild då. Fast jag tror ändå att jag väntar några dagar.

Innan jag säger upp mig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s