Linda Hjärta Google

Ibland älskar jag Google! Rent, skärt och ohämmat. Och nej, jag är inte sponsrad och det här är inget reklaminlägg, utan bara ett uttryck för my unconditioned love. När dessa intensiva vågor av kärlek sköljer över mig väljer jag att blint förtränga alla tankar på Googles påstådda kartläggning av mina såväl rumsrena vanor som ickerumsrena dito. Och om någon försynt försöker ta mig ner på jorden igen håller jag händerna resolut för öronen medan jag högt LA–LA-LA-LA-LA-LAAA:AR! för mig själv. Vadå? Bakomliggande motiv? Kartläggning av intressen? Nej nu får du vara tyst! Google är min allra allra bästa vän i världen. Punkt.

Igår, igen, hjälpte mig min allra allra bästa vän i världen. Detta när jag ytterst frustrerad hamrade in orden ”död nokia 800” på mitt tangentbord. Och kan ni tänka er! Med hjälp av my beloved G lyckades jag återuppliva min svekfulla telefon. Första hjälpen utfördes i form av en soft reset vilket innebär att man samtidigt håller in både volym och powerknappen, något som gör att den till synes döda telefonen hickar till och återvänder till livet. It´s alive! Och så även min djupa kärlek… Oh yes, Linda Loves Google.

Levande version av tidigare död telefon

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s