Friday on my mind

Vart in the hela friden tar dagarna och veckorna vägen? Svoosch så har en dag passerat! Ett lite längre Svooosch så är en vecka förbi. KaFOM sa det så fick vi lägga januari till historien. SchlaBAM så har halva februari gått utan att jag hunnit dra efter andan en endaste gång… Vad är det som händer? Varför hinner jag inte MED? Ska det vara så här?! Det är heller ingen större tröst att helgen är här – råkar jag nysa eller blinka till missar jag också den. Ve mig om jag skulle strula till det och göra båda sakerna samtidigt, då är det garanterat år 2014 nästa gång jag slår upp mina små blå…

Is it only me och mitt liv eller är det ett allmängiltigt fenomen?

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s