Skalpell – tack!

Med största stolthet och glädje kan jag nu meddela att Lindas Laparoskopi AB snart öppnar i en by nära dig. Vid LL AB kan man boka in sig för ingrepp såsom blindtarmsoperationer, gipsning av extremiteter och vid behov amputationer. Jag gör även vissa neurologiska konsultationer och operationer samt hjärtkirurgi och transplantationer.

Referenser finns ännu inte att tillgå men de tio första patienterna erhåller rabatterat pris, 20 % på alla suturer samt på inledande blodtransfusion (efter tre liter ytterligare 50 %). Patienterna erhåller därtill fri keps med texten I Love LL (röd text på vit botten) samt munskydd i valfri färg.

Önskas ingrepp som inte finns listat ovan ber jag om att få återkomma efter att jag sett färdigt följande säsong (10) av Greys Anatomi. Jag kan nästan garantera att jag då besitter den kunskap som krävs.

Vänligen,

Hobbykirurg (och Netflixberoende) L. Ahlbäck

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s