En anatomisk omöjlighet

Egentligen ska jag inte gnälla, jag vet. Speciellt eftersom jag är så lyckligt lottad att jag är utrustad med full uppsättning öron – dvs. två – som i princip fungerar på det sätt som de ska. De kan alltså lyssna, även om mitt vänstra öra efter alltför många öroninflammationer och ett antal operationer inte är helt hundra. Men så länge jag riktar det mot det håll ljudet kommer ifrån, kan jag ta in det mest väsentliga. Och vad mer kan man begära?

Jo, under de senaste dygnen har jag insett att man absolut kan och måste begära mer. Öron idag ska inte bara ta in information. De ska också vara utformade så att man kan peta in små saker som förmedlar den här informationen. Typ headset. Ändå totalvägrar de två bihang jag har på var sida om huvudet. Jag trycker dit plupparna, öronen vrider sig i vanmakt och spottar ut. Jag vänder på de små djävulssakerna och upprepar x 397: same same.

Jag är ytterst medveten om att när det kommer till paketet ”Linda1972” finns det också annat som borde reklameras, men öronen? Vem ska jag klaga hos då?

mvh. sign. ”MrsStrangeEars”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s