Jamen – varför?

#jagkanflygajagärinterädd dagens #himmelsvida #utsikt @flysas

De skjutsar mig till flygfältet, man och son. Den yngre upplagan i baksätet. Hörlurarna på, djupt försjunken i favoritmusiken. Den äldre bakom ratten, informativ och pratglad:

Visste du att de funderar på att förbjuda laptopar på flygplan?

Nej det visste jag inte, varför då?

Jo nu har de kommit på en bomb som man kan bygga in i laptopar. Och det är så fiffigt gjort att det enda sättet att vara riktigt säker på att ingenting sånt kommer ombord på ett flygplan är att förbjuda dem helt. 

Okej, tack för att du berättar det nu när jag snart ska boarda. Jag uppskattar det, verkligen!

Jomen, aldrig skulle de ju göra något sånt här(*gör en vid handrörelse som syftar på typ rutten Vasa – Stockholm – Östersund*) Det handlar ju om USA och sådana ställen!

Det är verkligen underbart att vi kan ha en öppen dialog, min man och jag. Och att han stöder mig i alla lägen. Speciellt då han vet att jag inte är sådär helt förtjust i att flyga. Jag menar, sådana livskamrater är på riktigt –

guld värda.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s