Att tänka stort

plans

Eftersom jag för det mesta är en ganska lagom och snäll typ valde jag noga när jag i lördags skulle köpa mig ett nytt häfte att skriva i. Resultatet blev ett skrivblock med oansenlig ljusbrun pärm försedd med snirklig text i guld: what’s stopping you? Jag menar, det är väl ganska klokt att börja så? Med mina egna gränser och frågan om vad är det som egentligen håller mig tillbaka när det verkligen gäller.

Men efter att jag funderat en stund insåg jag att det förmodligen inte är tillräckligt. Och att om man vill komma någonstans här i livet så måste man våga tänka större. Så då köpte jag ett block till. Svart. Med raka uppkäftigt stora vita bokstäver: Evil plans.

Nu snackar vi.

4 reaktioner till “Att tänka stort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s