Nära ögat

Ibland är jag en god mor.  Och ibland är jag en god mor – inte. Idag var jag tillsammans med min svägerska det förstnämnda. Så till den milda grad att vi tog barnen och åkte ut till Tropiclandia för att i högsommarvärmen släppa loss i både inom- och utomhusbadet.

Och redan där kan ni kanske hitta uppenbara felaktigheter i det skrivna? Bada inomhus vid Tropiclandia är helt korrekt, det kan man göra. Sommartid kan man även bada utomhus där, så också det kan anses rätt och riktigt. Och med det är vi kanske överens om var den stora lögnen gömmer sig? Jamenvisst: högsommarvärme.

Det enda som höll oss vuxna vid liv utomhus, var den barnpool som finns på området. Dessvärre har den ett vattendjup på blygsamma 40 centimeter, men om man ligger ner och trycker sin stelfrusna kropp mot botten så täcks man nästan helt. Av olika orsaker (syre bland annat) måste man hålla munnen och näsan ovanför ytan. Å andra sidan är syre överskattat. Ibland måste man helt enkelt köra på värme. Eller så väljer man på vilket sätt man vill förlora medvetandet: av andnöd eller frost. Själv funderade jag på om jag skulle köra växelvis.

Och skapa lite spänning i tillvaron.

(Här kan i den finstilta texten tilläggas att vi är mycket nöjda med själva inrättningen och inser att de varken har skyldighet eller möjlighet att tillhandahålla solsken och varma vindar. Vi tar fullt ansvar för att vi valde en dag då vinden från Sibirien låg på. Fullt ansvar.)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s