Frivilligt

trex

Efter en heldag av talkoarbete vid stranden behöver jag kanske inte säga vad jag glömde? Nej, tänkte väl det. Som ni ser på bilden lyckades min nya kompis T-rex åtminstone skydda en liten men ändå mycket väsentlig del av sin kropp, men inte ens det kan jag skryta med. Dum är bara förnamnet. Igen.

Annars hade vi en mycket lyckad dag. Den typen av dag då man får vara stolt över att komma från en mycket liten by på en liten holme i en småskalig kommun i en lagom region i ett verkligt litet land. Här gör man saker, tillsammans. Det ultimata beviset på det var när frivilliga brandkårens första hjälpare fick åka iväg på utryckning precis efter att hela evenemanget kört igång. Snabbt in i bilen, sirenerna på och iväg. Kan ni förstå, man till och med hjälper varandra.

Inte bara för att man kan, utan för att man vill.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s