Linda Kurt Junior rules

Trots att jag i min vildaste fantasi aldrig någonsin kunnat föreställa mig att jag skulle bli som mina föräldrar, så blev jag det ändå. Det var väl kanske naivt av mig att tro att just jag skulle undgå det, men mänskan är överlag naiv i sin övertygelse om att det alltid ska vara just hon som är undantaget som bekräftar regeln. Vilken regel det än må gälla.

Redan för några år sedan stod jag som relativt nybliven mamma där och dikterade för mitt barn vad som kommer att hända med honom om han inte klär på sig tillräckligt. Om han inte äter tillräckligt. Och om han inte sover tillräckligt. Moderskapet gjorde mig oundvikligen till Karin 2.0. Tyvärr inte lika sympatisk som henne, eftersom den där mjukheten som alltid ändå finns närvarande i hennes röst, på något konstigt vis slipades bort i min version av domedagstalet.

Ändå trodde jag att jag skulle ha några år på mig innan jag blev min far. Många år, till och med. Ha! säger jag bara. Senaste vecka hade tydligen alla de åren gått så nu är det bara en tidsfråga innan jag får lägga in också Kurtsdotter bland mina namn. Eller Kurt Junior.

Hon som en gång hette bara Linda har nämligen haft ett mycket långt tålamod när det gäller det mesta. Hon har förstått att olika organisationer inte kan ha servicepunkter överallt längre. Hon har accepterat att de flesta av hennes ärenden ska ske via en opersonlig telefonväxel långt borta från den plats där hon råkar befinna sig och att den servicenummern är hennes enda förbindelse till organisationen. De gånger hon faktiskt behövt hjälp på plats har hon snällt kört bil i en lagom lång stund för att sen stå i kö lika länge. Hon har kort sagt varit den exemplariska kunden. Ända tills senaste vecka när hon plötsligt fick måttet rågat.

Och vet ni vad som hände då? Hon blev Linda Kurt Junior och bytte bank.

Från vilken till vilken spelar ingen roll. Det som däremot spelar roll är att hon nu kan gå in på den nya bankens hemsida och där se foton på de personer som jobbar i den banken. På samma hemsida hittar hon telefonnummer till de samma personerna, och mailadresser. Hon måste fortsättningsvis köra en lagom lång bit, men hennes service har fått ett ansikte och om hon vill kan hon få direktservice av RIKTIGA mänskor!

Fatta.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s