Alla dessa beslut

Ska jag sova i vänster eller höger säng? Vila mitt huvud på en eller två dunkuddar? Ska jag låta klockan ringa lite tidigare så att jag hinner äta längre och framförallt mer av hotellfrukosten – eller ska jag ställa fram tiden så att jag hinner njuta längre av den underbart mjuka madrassen?

Inte bara det: eftersom fjärrkontrollen under kvällen är mine and mine alone, måste jag också välja mellan att titta på det ändlösa filmflödet på C MORE eller serieflödet på standardkanalerna. Vill jag se spänning eller romantik? Nyheter eller dokumentärer?

För att inte tala om det största beslutet av dem alla: när ska jag egentligen släcka lampan?! Och hittills har jag bara avklarat resdagen, ännu återstår arbetsdagen och det möte som jag kommit hit för.

Inte klokt hur arbetsresor kan utmana ens förmåga att fatta väl genomtänkta beslut.

 

 

 

 

4 reaktioner till “Alla dessa beslut”

  1. 😀 Visst är det underbart att ha Möjlighet Att Välja?

    P.S. Ta sängen närmast wessan om du brukar vara tvungen att stiga upp för att kissa nattetid… och stig upp tidigt för att hinna njuta av frukosten, det brukar den vara värd. Gå och lägg dig extra tidigt i stället, så hinner du njuta av sängen, med eller utan lampa på 😉 D.S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s