Me and my Whovian

Kolla på det här mamma! sa han, och gav mig plattan. På skärmen fick jag se ett klipp från Youtube där en seriously intensed American man tillverkade sin egen fez. Och inte bara det, han visade hur alla fellow Whovians med några få enkla handgrepp kan göra en egen kopia av Doktorns dito. Tänk så praktiskt mamma! ”Köper du tyg imorgon?”

Så idag har jag köpt rött tyg. Och viselin som jag lärde mig heter vliselin, på riktigt. För det ska man tydligen stryka på så att hela konstruktionen blir lite stadigare. Sen har jag skjutit på hela tillverkningsprocessen med att hävda att ingenting blir gjort förrän den kommande fezbärarens rum är städat vilket betyder att där kring år 2020 sätter vi igång, strax före han flyttar hemifrån alltså.

Vad gör man inte, för sin Whovian.

/ Linda

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s