Har du packat?

Inför lördagskvällens övernattning hos en kompis bad jag sonen att packa de saker som han vill ha med. Efter bara några få minuter meddelade han så att allt är ok och att han har det som han behöver. Något misstänksam över att hela projektet gått både snabbt och smärtfritt frågade jag honom vad han egentligen plockat ihop… Jo tre legogubbar och en Playstation-kontroll. Men tandborste och tandkräm då? frågade jag. Och något att sova i? Nej det hade han glömt. Eller rättare sagt ”inte tänkt på”.

Nu är dilemmat följande: ska jag vara nöjd över att han önskar färdas med lätt packning? Eller bekymrad över att han inte prioriterar tandborstning? Eller arg för att han glömmer de mest elementära saker framom spelkontroll och leksaker?

Eller så struntar jag i allt det ovanstående och gläder mig åt att han har goda vänner som han trivs med och känner sig trygg hos. Jag tror vi kör på det.

/ Linda

2 reaktioner till “Har du packat?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s