Idag tänkte jag…

… att jag skulle ha tagit min älskade Citroen in till stan. Bara för att. Sen insåg jag att vädret inte är riktigt på min sida. Eller på någons sida för den delen…

Egentligen borde det inte längre förvåna mig att april beter sig på det här sättet. Så har den alltid gjort. Ger oss några få underbart varma dagar då man nästan känner hur livet återvänder. Dagar då man med ansiktet vänt mot solen kan sitta på trappan  och bara känna hur vinterkylan tinar upp långt där inom en. Sen: BADAMM! Kommer vintern tillbaka. Med kall vind, slaskig snö och känslan av att solen för evigt flyttat bort.

Så jag väntar med att ratta sommarbil. Väntar tills det är ljumma vindar som kommer in mellan de glesa dörrarna och inte sketen snö. Väntar tills solen tittar ner på mig genom det öppna taket istället för att jag måste ha taket stängt och höra snön lägga sig bekvämt tillrätta på det.

Väntar. Men inte länge till..

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s