Livskris light

Batwoman

Jag försöker, verkligen. Att njuta av att jag just nu befinner mig mitt i livet. Rent allmänt och statistiskt vill säga, för min del och med mina taskiga lungor ligger jag vid det här laget kanske någon centimeter över mittlinjen men ändå, jag har en hel del tid kvar att fylla!

Med … vadå?

Borde jag tänka pro-aktivt och börja dödsstäda? En syssla som en av mina vänner fyllde fritiden med för en tid sedan. Eller nej, även om det skulle vara skönt att rensa upp i röran är det kanske lite väl tidigt. Beta av min bucketlist? Annars bra, men jag har inte gjort upp någon än. Hur ska man veta vad man fyller en sån med? Jag gillar inte ens delfiner.  Eller så borde jag satsa på att förverkliga mig själv. Fast fan, det jobbar jag ju på hela tiden.

Men nej, jag klagar inte! Mitt i livet är helt okej.

Typ.

En tanke på “Livskris light”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s