WTF?

… är det uttryck som man kan använda om man överdoserat amerikanska filmer och känner att man ännu hör till den yngre skaran av befolkningen: what the fuck?! Vill man istället direktöversätta och ta det på svenska funkar men va fan?! precis lika bra. Eller, om man som jag somnar direkt efter introt av varje film och därför inte hinner lära sig nya uttryck samt till det lägger det sorgliga faktum att man inte längre täcks kalla sig ”ung”, så kan man med fördel använda men hur i helvete tänkte de nu? Allt för att visa på samma typ av frustration.

På riktigt – hur tänkte man?

Eftersom jag just nu är trött i ögat ids jag inte gå närmare in på vilket ärende jag avser och i vilket sammanhang som just detta ärende behandlats. Nej jag ville egentligen inte mer än att presentera olika slag av uttryck lämpliga att använda när man vill visa att man blir (negativt) överraskad. Alltid bra att vara beredd, liksom, eftersom man inte vet när någon skiter i det blå skåpet.

Så att.

God natt.

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s