Stänkare, någon?

Jag menade ju verkligen inget dumt. Alls. Inte heller var det min mening att insinuera någonting. Eller att vara misstänksam och anklagande. Allt jag ville göra var att öppna dörren till cockpit för att vänligt fråga piloten om han a) sovit gott, b) druckit sprit på sistone. Typ igår. Eller på toaletten fem minuter före han boardade. Vart är världen på väg om man inte får visa lite medmänsklig omtanke och nyfikenhet?

Jag menar det kan ju bli jobbigt för honom om han jobbat så mycket på sistone att han inte fått sova ut ordentligt. Eller om han hör till den personlighetskategorin vars händer darrar om han inte får sin lilla stänkare. Jättejobbigt att flyga med darrande händer juh. Det vill jag ju inte utsätta honom för.

Rädd? För att flyga? Jag?

Inte alls.

Bara omtänksam. Speciellt om det ser ut som på bilden när man landar på en stor, internationell flygplats med triljoner andra flygplan utspridda i luftrum och på landningsbanor. Då behöver man vara pigg.

Och nykter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s