Så långt kom jag…

Full av entusiasm har jag ikväll skapat min nya blogg och fixat layout! I och för sig är det kanske inte så fruktansvärt invecklat att göra sånt nu för tiden, eftersom alla bloggverktyg med självaktning har vansinnigt många färdiga mallar att välja på. Till de färdiga mallarna finns dessutom kopplat högvis med tydliga instruktioner för det mesta som ska utföras. Men ändå. Kreativt skapande tar tid och nu känner jag med ens att all denna kreativitet har fört med sig en viss trötthet och skärpan i min vanligtvis så fokuserade blick (här är jag ironisk) försvann någonstans redan där vid halv elvatiden. Jag hyser starka misstankar om att den gav sig av i samma riktning som den sprittande och spirituella sidan av mig…

Egentligen borde jag alltså inte plåga varken mig själv eller mina blivande potentiella läsare – men vad gör man när tröttheten övervinner förståndet eller hur det nu var den vise mannen uttryckte sig… man skriver ett inlägg bara för att man kan! Bara för att man har en alldeles egen sprillans blogg att rada upp ord i. Det ni!

Men nu. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig och som vi säger i vårt hus:

God natt min Skatt – Sov gott min Skrått!

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s